Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

badkamer plaatsen inclusief plafond met spotjes

Nederlandse vakman. Prijsstelling net onder het gemiddelde van de diverse opgevraagde offertes. Heeft de ombouw keukenkast en koof gebouwd met spotjes in van een luxe keuken. Ook heeft hij een volledige badkamer gebouwd met verlaagd plafond, vloerverwarming, nissen, inloopdouche, bubbelbad, spots, dubbele wastafel. 

Duidelijke communicatie gedurende het gehele proces. Denkt actief mee en is proactief. Altijd op tijd, harde werker.

Van alles klussen die wij in onze NB woning hebben laten uitvoeren zijn wij het meest tevreden over zijn werk.

Op basis van het werk bij ons kan ik iedereen adviseren om Patrick in te huren voor een een hoge kwaliteit tegen een zeer eerlijke prijs waar het als persoon gewoon een prima vent is om zaken mee te doen.

Sebastian Moreno van Wingerden

Badkamer verbouwen

wat een fantastische kerel is dat . niets is hem te veel . hij staat altijd voor je klaar en als de plannen weizigingen oplevert , geen probleem voor hem. ook komt hij zelf ook nog met goede ideeen, maar bovendien levert hij ook nog eens top kwaliteit af. en dat alles voor een zeer mooie prijs. volgende berbouwing weet ik l wie ik moet benaderen. zeker weer klop ik aan bij patrick

edward herkhof

Badkamer en toilet compleet renoveren incl. verplaatsen CV-ketel.

Via werkspot zijn wij Patrick tegengekomen.
Door het wegvallen van een andere opdracht kon hij op zeer korte termijn onze badkamer en toilet renoveren.
De samenwerking verliep prettig en alles ging in overleg. Ook als hij problemen tegen kwam dan werden die netjes en doordacht opgelost. Patrick komt met goed advies komt en denkt steeds mee. Doordat hij alles uit handen nam met andere bedrijven, hadden wij er geen zorgen meer over. Kortom een betrouwbare en hardwerkende vakman die zijn werk enthousiast uitvoert. Een aanrader!

Frank Meijer

Verbouwing badkamer

Prima vakman, goed werk en uitstekende communicatie.

Arjan van Doornik

Realiseren van verbouwing

Patrick doet al jaren klussen voor mij. Hierbij werkt hij hard (drink minder vaak koffie dan anderen) en is vaak eerder klaar dan dat hij in eerste instantie had gezegd. Denkt verder goed mee en heeft goede ideeën.

Vriendelijke groeten,


Johan Vos